Gastenboek

Bericht:
Op 3 juni zijn we de trotse ouders geworden van onze zoon en ons broertje Lucas! Na 2 nachtjes in het MCL mochten we naar huis en stond Yvon vanaf het eerste moment voor ons klaar.

Yvon: we hebben genoten van een heerlijke en ontspannen kraamweek en goede zorgen. Ook Elyse en Cylia vonden het erg gezellig dat je er was. Vooral Cylia vond het leuk om steeds spelletjes met je te spelen en natuurlijk mocht jij in de vriendenboekjes ook niet ontbreken!

Nogmaals dank voor alles en voor deze fijne kraamweek! :D


Geplaatst: juni 17, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Bericht:
Jammer genoeg kon Yvon niet bij mijn bevalling zijn omdat ik wegens zwangerschapsdiabetus een medische bevalling in het ziekenhuis had. Maar ze stond meteen op de stoep toen we naar huis mochten. We hebben een hele fijne kraamweek gehad en heel veel geleerd.

Enorm bedankt

Groetjes Taetske, Finn en Flynn


Geplaatst: mei 31, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Bericht:
Hoi Yvon,

Wij willen je hierbij nogmaals bedanken voor de fijne kraamweek die wij hebben gehad.
Na een zware bevalling in het ziekenhuis heb jij bij ons thuis zoveel mogelijk rust gebracht. Dit vonden wij heel fijn en daarnaast was het ook nog eens erg gezellig.
Je was heel lief met onze kleine Jack en we hebben enorm veel van je geleerd! Ook kon je goed met onze twee honden omgaan. We missen je stiekem nog steeds een beetje ;)

Groetjes van ons alledrie (en de honden natuurlijk!)


Geplaatst: mei 5, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Bericht:
Beste Yvon,

20 februari was voor ons een bijzondere dag en wat volgde was een bijzondere week die we samen met jou mochten beleven. Wat was het fijn dat je bij ons was. Je was er niet alleen voor mij en onze dochter maar ook voor papa en de grote broer. Je zorg, luisterend oor en je tips hebben ons een week bezorgd waarin we onbezorgd konden genieten van onze dochter en zusje Aimee.
Yvon wat was het fijn dat je bij ons bent geweest, ik kan het iedereen aanraden. Dankjewel voor alle goede zorgen en mooie momenten die we samen met jou mochten beleven. Yvon, je bent top!!

Groetjes Aimee, Quint, Marco en Erica


Geplaatst: maart 18, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Bericht:
Yvon leerden wij in 2010 kennen, na de geboorte van onze dochter.
Tijdens de tweede zwangerschap in 2013 bestond dus geen twijfel, haar opnieuw voor de kramweek te willen vragen. En zij stemde toe,...!

Op 2-2-2014 werd onze zoon Maximilian in het ziekenhuis geboren en gingen wij na een paar dagen met ontslag.

Yvon, wij zijn je weer heel dankbaar voor al je goede zorgen, tips en ondersteuning. Wij hebben een fantastische kramweek gehad en denken met veel voldoening hierop terug.


Geplaatst: maart 4, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Bericht:
22 januari 2014 ben ik bevallen van onze prachtige zoon Jannick! Na een paar dagen ziekenhuis, mochten we naar huis en toen kwam kraamhulp Yvon bij ons. Ze heeft ons erg geholpen en we hebben allerlei handige tips van haar gekregen. We hebben een leuke en gezellige kraamtijd gehad! Yvon, bedankt voor alle goede zorgen tijdens onze kraamtijd! Hartelijke groet van, Ate, Annie & Jannick.

Geplaatst: februari 2, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Bericht:
Eind november ben ik in het ziekenhuis bevallen van onze zoon Retze. Na 2 dagen mochten we naar huis. Yvon heeft ons thuis geholpen al snel weer een soort ritme te vinden. En door haar ijver hadden wij de tijd om met ons oudste dochter ons draai te vinden in de nieuwe gezinssituatie.
Met de geboorte van ons eerste kind hebben wij een paar moeilijke weken gehad. Hierdoor waren wij nu toch wel onzeker. Dankzij Yvon haar kundigheid, adviezen en luisterend oor zien wij de komende tijd met vertrouwen te gemoed.
Yvon, bij deze nog heel erg bedankt,.. we missen je wel een beetje. Groeten Arjen, Gerbrig, Sanne en Retze.


Geplaatst: december 11, 2013
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres


Bericht:
Op 8 maart 2013 ben ik bevallen van mijn prachtige zoon Jamie. Onder begeleiding van Yvon en mijn verloskundige was het een ontzettend ontspannende bevalling. Ik zat eerst flink tegen de kraamzorg aan te kijken, zomaar een vreemde in je huis. Maar met Yvon in huis was dat gevoel al meteen verdwenen. Het voelde allemaal zo ontspannen en natuurlijk aan en ik heb ontzetten veel aan Yvon gehad. Ze beantwoorde alle vragen die ik en mijn vriend hadden en liet me mooi mijn gang gaan. Op dagen dat ik haar wat langer nodig had vond ze het ook helemaal geen probleem om dan wat langer te blijven. Ik heb ontzettend veel steun van Yvon gehad en genoot erg van haar dagelijkse vrolijkheid. Hartstikke bedankt voor de leuke kraamtijd Yvon. Groetjes, Jamie, Nick en Lutske
Reageren op een reactie


Geplaatst: oktober 14, 2013
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht Bekijk IP adres
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
Stop Guestbook SPAM