Reactie plaatsen

Reacties

Erica van Waarden Ruward
een maand geleden

Na een fijne kraamweek gehad te hebben bij onze dochter, wisten we zeker dat we Yvon nu weer wouden. Wij hebben een groot gezin met enthousiaste levendige kinderen Yvon brengt een rustige, gezellige sfeer met zich mee. Heeft veel tips. Wat wij ook erg fijn belangrijk vonden is de aandacht voor de andere kinderen. Dat kan je zeker aan Yvon toevertrouwen. Ook hadden we geen drukte om het huishouden, maar zo hadden we de aandacht voor ons nieuwe gezinnetje.
We kijken terug op een fijne kraamweek......we hebben haar echt gemist.

Jeanine van der Meij
4 maanden geleden

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad! Yvon heeft veel kennis (over borstvoeding etc.) en kan deze kennis ook goed overbrengen! Daarbij komt ook nog dat ik geen enkele keer het idee heb gehad een "vreemde" in huis te hebben. Alles ging lekker relaxt en ook ons zoontje van 2 jaar was fan van Yvon!

Kortom, ik wens iedereen een kraamzorg toe zoals Yvon!

Hanneke en Niels
een jaar geleden

Yvon heeft ons uitstekend geholpen. Ze werkt hard en helpt met haar kennis ontzettend goed. Ze laat je meteen zo veel mogelijk zelf met je kind doen, in de overtuiging dat je dan beter leert dan als wanneer zij het eerst doet. We hebben hierdoor heel veel kunnen leren, onder begeleiding van haar professionele begeleiding!
In de klussen van dagelijkse huishouding is ze snel en doet ze een heleboel achter de schermen. Zo hadden we niet eens door dat ze boven alweer de bedden had verschoond. Ze was er als we haar nodig hadden en past zich heel goed aan het gezin en de situatie aan.
Yvon was erg flexibel in de beschikbare uren door nog een dagje langer te blijven maar eerder in uren af te bouwen. Dat moet natuurlijk ook zo kunnen voor haar; soms heeft ze direct aansluitend een nieuwe gezin. Bij ons lukte dat, helemaal top!
Yvon, hartelijk dank en wie weet tot ziens 😊

Nikki
een jaar geleden

We hebben een fijne week gehad met Yvon. Wat ik vooral waardeerde is dat ze mij goed in de gaten hield aangezien ik vorige keer een postnatale depressie had. Ook dacht ze mee qua nachten /slapen met de baby en het begeleiden van onze oudste in het krijgen van een broertje. Een aanrader dus, zou zo nogmaals voor haar kiezen. En ze maakt gehaktballen als de beste ;)

Hanneke Nijendijk
een jaar geleden

Yvon heeft ons gezin een geweldige kraamweek bezorgd! Ze was er niet alleen voor moeder en kind, maar voor ons alle 5! Zo'n goede kraamtijd had ik nog nooit! En dat er bij een derde kind, met steeds 2 jaar tussentijd tussen de baby's, nog zoveel nuttig nieuws te leren is, had ik niet verwacht. Ik beveel Yvon van harte aan!

abdul
een jaar geleden

ze was heel lief voor me zusje behulpzaam mijn zusje heet zara

Yvon
een jaar geleden

Weer een gezellige kraamweek afgesloten waar een 4e zoon werd geboren.

Tea
2 jaar geleden

Yvon heeft de kraamzorg bij ons verleend na de geboorte van onze zoon. Na een kennismakingsgesprek was het duidelijk dat de klik er wel was.
In de kraamdagen was het fijn dat Yvon er was. Een superlieve, maar duidelijke vrouw. Ik kon me geen betere kraamhulp wensen.
Ze heeft me goed uitgelegd en begeleid met de borstvoeding.
Ik raad Yvon iedereen aan!!!!

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen

Hoe is de zorg van KraamzorgYvon jullie bevallen?