Hallo Ouders,
Je hebt afgelopen week kraamzorg van mij gehad.
Ik zou het leuk vinden als je op mijn site een kort berichtje achterlaat. Alvast bedankt.

Reactie plaatsen

Reacties

Evelien Sterk
een maand geleden

Lieve Yvon! Ben blij dat je bij alle 3 bevallingen aanwezig was! 3 bijzondere kraamweken, de laatste het meest, ben blij dat jij er was... en letterlijk aan mijn zij stond! Wat zou ik toch zonder jou moeten? Jij bracht me in de werkelijke wereld en week niet van mijn zij! Zelfs toen ik mijn ogen opende in het ziekenhuis stond jij daar, mijn steun en toeverlaat. Liefde, puur én geborgenheid zijn de sleutelwoorden als jij er bent in een kraamweek! Met alle liefde beveel ik jou daarom ook aan bij andere aanstaande gezinnen! Niet voor niks heb ik 3 keer voor jou gekozen! En ook blij dat het alle 3 keren is gelukt! Héél veel liefs van Evelien😍😘

Fam. van der Molen
5 maanden geleden

Na een moeilijke start van onze dochter en een lang ziektebed is Yvon altijd betrokken geweest in de ondersteuning, eerste fase was een luisterend oor en vanaf thuiskomst stond Yvon voor ons klaar. Dit hebben wij als erg prettig ervaren want wij konden even op haar leunen, daarnaast gaf ze veel tips en tricks wat ons vertrouwen heeft gegeven. Een erg prettige tijd in een emotionele rollercoaster. Yvon was op dat moment een baken waar wij op konden bouwen.

Bedankt voor alles Yvon. Je bent een kanjer!!

Wilma Zoer
een jaar geleden

We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Yvon. Yvon brengt rust, heeft aandacht en ontzettend veel tips, helpt het ene niet, dan het andere wel. De dagen dat we nog in het ziekenhuis moesten verblijven, gaf Yvon al tips via de app, om ons op weg te helpen. Ze is toegankelijk en betrokken.

Anita Switters
een jaar geleden

Voor de tweede keer Yvon bij ons thuis gehad en wederom een super week gehad. Yvon weet wat ze doet en neemt ook de zorg voor de rest van het gezin op zich. Ook tijdens het bevallen geeft Yvon een gemeende en liefdevolle steun. Wij zullen Yvon zeker weer gaan missen en raden haar van harte aan.

Erica van Waarden Ruward
een jaar geleden

Na een fijne kraamweek gehad te hebben bij onze dochter, wisten we zeker dat we Yvon nu weer wouden. Wij hebben een groot gezin met enthousiaste levendige kinderen Yvon brengt een rustige, gezellige sfeer met zich mee. Heeft veel tips. Wat wij ook erg fijn belangrijk vonden is de aandacht voor de andere kinderen. Dat kan je zeker aan Yvon toevertrouwen. Ook hadden we geen drukte om het huishouden, maar zo hadden we de aandacht voor ons nieuwe gezinnetje.
We kijken terug op een fijne kraamweek......we hebben haar echt gemist.

Jeanine van der Meij
een jaar geleden

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad! Yvon heeft veel kennis (over borstvoeding etc.) en kan deze kennis ook goed overbrengen! Daarbij komt ook nog dat ik geen enkele keer het idee heb gehad een "vreemde" in huis te hebben. Alles ging lekker relaxt en ook ons zoontje van 2 jaar was fan van Yvon!

Kortom, ik wens iedereen een kraamzorg toe zoals Yvon!

Hanneke en Niels
2 jaar geleden

Yvon heeft ons uitstekend geholpen. Ze werkt hard en helpt met haar kennis ontzettend goed. Ze laat je meteen zo veel mogelijk zelf met je kind doen, in de overtuiging dat je dan beter leert dan als wanneer zij het eerst doet. We hebben hierdoor heel veel kunnen leren, onder begeleiding van haar professionele begeleiding!
In de klussen van dagelijkse huishouding is ze snel en doet ze een heleboel achter de schermen. Zo hadden we niet eens door dat ze boven alweer de bedden had verschoond. Ze was er als we haar nodig hadden en past zich heel goed aan het gezin en de situatie aan.
Yvon was erg flexibel in de beschikbare uren door nog een dagje langer te blijven maar eerder in uren af te bouwen. Dat moet natuurlijk ook zo kunnen voor haar; soms heeft ze direct aansluitend een nieuwe gezin. Bij ons lukte dat, helemaal top!
Yvon, hartelijk dank en wie weet tot ziens 😊

Nikki
2 jaar geleden

We hebben een fijne week gehad met Yvon. Wat ik vooral waardeerde is dat ze mij goed in de gaten hield aangezien ik vorige keer een postnatale depressie had. Ook dacht ze mee qua nachten /slapen met de baby en het begeleiden van onze oudste in het krijgen van een broertje. Een aanrader dus, zou zo nogmaals voor haar kiezen. En ze maakt gehaktballen als de beste ;)

Hanneke Nijendijk
2 jaar geleden

Yvon heeft ons gezin een geweldige kraamweek bezorgd! Ze was er niet alleen voor moeder en kind, maar voor ons alle 5! Zo'n goede kraamtijd had ik nog nooit! En dat er bij een derde kind, met steeds 2 jaar tussentijd tussen de baby's, nog zoveel nuttig nieuws te leren is, had ik niet verwacht. Ik beveel Yvon van harte aan!

abdul
2 jaar geleden

ze was heel lief voor me zusje behulpzaam mijn zusje heet zara

Rating: 4 sterren
4 stemmen

Hoe is de zorg van KraamzorgYvon jullie bevallen?