Hallo Ouders,
Je hebt afgelopen week kraamzorg van mij gehad.
Ik zou het leuk vinden als je op mijn site een kort berichtje achterlaat. Alvast bedankt.

Reactie plaatsen

Reacties

Evelien Sterk
2 jaar geleden

Lieve Yvon! Ben blij dat je bij alle 3 bevallingen aanwezig was! 3 bijzondere kraamweken, de laatste het meest, ben blij dat jij er was... en letterlijk aan mijn zij stond! Wat zou ik toch zonder jou moeten? Jij bracht me in de werkelijke wereld en week niet van mijn zij! Zelfs toen ik mijn ogen opende in het ziekenhuis stond jij daar, mijn steun en toeverlaat. Liefde, puur én geborgenheid zijn de sleutelwoorden als jij er bent in een kraamweek! Met alle liefde beveel ik jou daarom ook aan bij andere aanstaande gezinnen! Niet voor niks heb ik 3 keer voor jou gekozen! En ook blij dat het alle 3 keren is gelukt! Héél veel liefs van Evelien😍😘

Fam. van der Molen
2 jaar geleden

Na een moeilijke start van onze dochter en een lang ziektebed is Yvon altijd betrokken geweest in de ondersteuning, eerste fase was een luisterend oor en vanaf thuiskomst stond Yvon voor ons klaar. Dit hebben wij als erg prettig ervaren want wij konden even op haar leunen, daarnaast gaf ze veel tips en tricks wat ons vertrouwen heeft gegeven. Een erg prettige tijd in een emotionele rollercoaster. Yvon was op dat moment een baken waar wij op konden bouwen.

Bedankt voor alles Yvon. Je bent een kanjer!!

Wilma Zoer
3 jaar geleden

We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij Yvon. Yvon brengt rust, heeft aandacht en ontzettend veel tips, helpt het ene niet, dan het andere wel. De dagen dat we nog in het ziekenhuis moesten verblijven, gaf Yvon al tips via de app, om ons op weg te helpen. Ze is toegankelijk en betrokken.

Anita Switters
3 jaar geleden

Voor de tweede keer Yvon bij ons thuis gehad en wederom een super week gehad. Yvon weet wat ze doet en neemt ook de zorg voor de rest van het gezin op zich. Ook tijdens het bevallen geeft Yvon een gemeende en liefdevolle steun. Wij zullen Yvon zeker weer gaan missen en raden haar van harte aan.

Erica van Waarden Ruward
3 jaar geleden

Na een fijne kraamweek gehad te hebben bij onze dochter, wisten we zeker dat we Yvon nu weer wouden. Wij hebben een groot gezin met enthousiaste levendige kinderen Yvon brengt een rustige, gezellige sfeer met zich mee. Heeft veel tips. Wat wij ook erg fijn belangrijk vonden is de aandacht voor de andere kinderen. Dat kan je zeker aan Yvon toevertrouwen. Ook hadden we geen drukte om het huishouden, maar zo hadden we de aandacht voor ons nieuwe gezinnetje.
We kijken terug op een fijne kraamweek......we hebben haar echt gemist.

Rating: 4.4285714285714 sterren
7 stemmen

Hoe is de zorg van KraamzorgYvon jullie bevallen?

Bedankt voor jullie leuke reacties. Tot een volgende keer.